Jet daagt u uit!

Het afgelopen jaar is JET geëvolueerd van een logistiek bedrijf naar een geïntegreerde bedrijvengroep met 5 competentiecentra. Deze competentiecentra bieden een enorme expertise in logistieke oplossingen. Dankzij 25 jaar ervaring hebben wij bij JET de kennis in huis om onze klanten héél wat toegevoegde waarde te bieden.

Daarom zijn wij op zoek naar uitdagende logistieke projecten. Hiermee willen we de kracht van onze nieuwe afdeling Jet Engineering introduceren op de markt. Deze afdeling zorgt door middel van een logistieke audit, voor de optimalisatie van logistieke processen. De optimalisatie wordt begeleid door een gecertificeerd logistiek auditor en maakt onder andere gebruik van de lean filosofie en optimalisatietechnieken in supply chain management. Dit resulteert altijd in een win situatie voor de opdrachtgever, aangezien het uitgangspunt steeds waardecreatie is.

Heeft u dus een moeilijk logistiek project in het verschiet of wil u uw logistieke waardeketen continu en volledig optimaliseren, aarzel dan niet  en neem contact met ons op. Samen met u bekijken we het project en stellen we een plan van aanpak voor.

Maak kennis met onze Jet Engineering afdeling en laat u verrassen door het potentieel. De moeilijkste realisatie zal op diverse manieren in de kijker gebracht worden. 

Daagt u ons uit?

Contacteer ons:
Vally Cocco, Ilse Goffin of Belinda Hilkens

Tel.: 089 810 500
Mail: engineering@jetlogistics.eu

NL DU GB

Stay in touch!

×