Home Ervaring Troeven Missie Klanten Contact Nieuws

Missie


JET Group ontwikkelt en produceert marktgerichte protect en connect oplossingen voor bedrijven die hun logistieke waardeketen continu en volledig willen optimaliseren.

De kennis die aanwezig is in elk van onze bedrijven, staan ten dienste van onze klanten. De klant staat centraal. Zijn vragen, opmerkingen en suggesties vormen onze drijfkracht om continu te verbeteren.

Om onze missie waar te maken, bieden we onze klanten steeds een klantgerichte oplossing gebaseerd op onze strategische pijlers. Deze strategische pijlers geven aan op welke manier we onze missie trachten te verwezenlijken:

Flexibiliteit

Onze organisatie is 24u op 24 bereikbaar. Dit wil zeggen dat u met uw operationele vragen ook buiten de kantooruren bij ons terecht kan. Verder is het personeel van de JET Group uitermate flexibel. Dit uit zich onder andere in diverse mogelijkheden qua jobrotatie, flexibele werkuren, etc.

Innovatie

JET Group is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor onze klanten. Daarnaast behoort ook het optimaliseren van de huidige dienstverlening tot onze topprioriteit. Voor diverse klanten hebben we een op maat gemaakte IT oplossing gebouwd.

Kwaliteit

Kwaliteit is ons paradepaardje. We streven naar uitmuntendheid, zowel op het vlak van uitvoering als op het vlak van administratieve afhandeling. Op deze manier onderscheiden we ons van onze concurrenten. Jaarlijks ondergaat JET Group een ISO Audit. Deze auditoren rapporteren over ons als een betrouwbare en solide organisatie.

Toegevoegde waarde

JET Group streeft ernaar om in alle activiteiten die we ondernemen, waarde toe te voegen. Het uitgangspunt is vanzelfsprekend onze klant, of de klant van onze klant. De technieken die we hiervoor hanteren kaderen in de Lean-filosofie: het wegwerken van verspilling en het steeds verder streven naar efficiëntie.

In 2015 start Jet Group met een innovatief project om de interne structuur aan te passen en zo zichzelf klaar te stomen voor de toekomst.

NL DE GB

Stay in touch!

×