Home Ervaring Troeven Missie Klanten Contact Nieuws

Onze troeven


Klantgerichte organisatie

Bij ons staat de klant centraal. We streven naar een hechte samenwerking. Dit uit zich onder meer in het meedenken, het mee zoeken met onze klant naar optimalisatiemogelijkheden in de volledige waardeketen, etc. We staan open voor constructieve feedback. We willen graag leren en zo mogelijk verbeteren.

Vloot

We beschikken over een ruime eigen vloot van meer dan 150 vrachtwagens. Hierdoor beschikken we over een hoge mate van flexibiliteit. We beschikken over trekkers, geconditioneerde trailers, motorwagens, kastenwagens, megatrailers, sprinters, kooiapen, enz. Kortom: voor elke opdracht hebben wij het gepaste materiaal in huis.

Onze volledige vloot is uitgerust met een tracking device. Zo weten we op elk moment waar de wagens zich bevinden, welke activiteiten uitgevoerd worden, etc.

Internationale vertegenwoordiging

Onze internationale vestigingen in België, Duitsland, Tsjechië en Bulgarije bieden ons een geografisch sterke positie. Het biedt ons een hoge mate van flexibiliteit naar transport- en opslagmogelijkheden.

Daarnaast maakt JET Group deel uit van verschillende professionele netwerken. Hierdoor combineren we de wendbaarheid en flexibiliteit van een KMO met het ruime aanbod van een multinational.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsafdeling heeft een tweevoudige taak. Enerzijds brengt ze allerhande cijfers in kaart zoals performancegraad, schades, enz. Anderzijds formuleert deze afdeling adviezen en acties die de organisatie in zijn geheel ten goede komen. De kwaliteitsafdeling staat ten dienste van onze klanten.

Kwaliteit beperkt zich niet tot de kwaliteitsafdeling. Onze medewerkers worden continue bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van nieuwe regelgevingen, specifieke klantenprocedures, etc. Hierbij maken zij gebruik van onze eigen JET Academy.

Flexibiliteit

Bij de JET Group staat flexibiliteit centraal. Onze kantoren zijn 24/7 bereikbaar voor allerhande operationele vragen. Naast de toegankelijkheid op het vlak van openingsuren, is ons bedrijf ook qua structuur zeer wendbaar. Dankzij een hoge graad van jobrotatie kan de operationele afdeling ook tijdens onverwachte afwezigheden op volle kracht verdergaan. Het betrokkenheid van het management team bij het dagdagelijkse operationele gebeuren is zonder meer ook een troef.

NL DE GB

Stay in touch!

×